Follow us on Social Media

Voluntariat corporate

dreamstime_xl_117247241

Voluntariat

Tu vrei să faci voluntariat? 

O să-ți spunem, doar, că nu este genul acela de voluntariat clasic. Este ceva mai mult decât atât: este despre provocări, despre ambiții, dăruire și sprijin! Este despre proiecte construite cu ajutorul implicării și ideilor tale.

Iată cum te poți implica: vom implementa proiecte de amenajare a unor locuri din București și din alte zone ale țării, vom face acțiuni de sortare a hainelor colectate pe care ulterior le vom dărui persoanelor defavorizate sau acțiuni care implică colectarea mobilierului nefolosit și reutulizarea acestuia.

O altă tipologie de voluntariat va fi legată de industria corporate. Companiile responsabile față de mediu și conceptul de sustenabilitate vor primi sprijinul nostru în a le oferi analize și strategii atunci când vor dori să facă acțiuni sociale în comunitățile alese de ei.

De ce să apelezi la sprijinul nostru? Pentru că deținem experiențăîn astfel de proiecte și fie că vorbim de amenajarea sau reamenajarea unor parcuri, grădinițe, școli, centre de copiii și bătrâni – găsim cele mai responsabile și benefice soluții pentru ca acțiunilor lor să fie facil de implementat și cu impact benefic asupra grupurilor țintă alese

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *