Follow us on Social Media

Despre noi

Act for Tomorrow este un ONG creat de o echipă de oameni pasionați și dedicați, care și-au propus cu resursele lor să contribuie la dezvoltarea unei lumi mai bune, mai responsabile și curate.
Ne concentrăm resursele și know-how-ul pentru realizarea unor proiecte sub umbrela sustenabilității și a creativității care să aibă impact direct atât asupra cetățenilor, cât și a zonelor defavorizate din România.

Suntem implicați în sfera domeniilor de mediu, dezvoltare durabilă și voluntariat.

MISIUNE:

Rolul organizației noastre este acela de a promova o cultură a responsabilității civice și sociale în rândul cetățenilor și de a-i educa cum să își îmbunătățească calitatea vieții într-un mod sustenabil, însă fără a periclita resursele generațiilor viitoare.

VIZIUNE:

Credem că prin proiectele noastre putem oferi oamenilor o viziune mai clară a ceea ce înseamnă armonia și echilibrul omului cu natura și factorii externi. Cu toate că suntem convinși că reușita schimbărilor în bine se face progresiv, avem încredere că vom creea o masa cât mai generoasă de oameni care ajutați de noi, dar prin voința lor, vor reuși să-ți schimbe modul de viață.

VALORI:

Ne-am conturat în cadrul organizație un ansamblu de valori care ne definesc și fără de care munca și efortul nostru nu ar putea avea credibilitate, pentru că:

Implicarea – ne ajută să ne asumăm angajamente ferme, în toate acțiunile și proiectele noastre

Transparența – este CV-ul pe care îl arătăm tuturor, exact așa cum suntem

Respectul – îl susținem, indiferent de varietatea diferențelor dintre noi

Excelența – este cea care ne ambiționează să devenim noi un exemplu de bune practici pentru ceilalți, prin valoarea și nivelul rezultatelor.

Sustenabilitatea –  este o formă de continuare a muncii noastre în viitor, pentru copiii noștri și pentru generațiile care vor urma.