Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Împreună curățăm deșeurile din România oraș, cu oraș! – O Românie curată începe de acasă

April 10, 2021 @ 10:00 am - May 22, 2021 @ 5:00 pm

♻️ Sărbătorim astăzi, de Ziua Mondială a Reciclării, alături de P&G România, lansând o nouă ediție a proiectului “O Românie curată începe de acasă”.
💚 Dăm startul unei noi ediții a acestui proiect, îndemnând comunitățile locale să se mobilizeze și să se implice în activități de ecologizare. Vom curăța zonele din apropierea localităților, care sunt în prezent sufocate de deșeuri.
🌎 Pandemia a schimbat lumea din jurul nostru! Ne-a arătat în același timp impactul real pe care îl avem asupra mediului. Acum trebuie să ne responsabilizăm mai mult ca oricând, să întețim eforturile în cel mai bun mod în care fiecare dintre noi poate! Asigurăm condiții pentru ca mai multe comunități să se implice în 2021, în ciuda contextului actual extrem de dificil pentru întreaga societate. O Românie curată începe de acasă se poate transforma într-o MIȘCARE NAȚIONALĂ!
🏞️ Ce propunem în actuala ediție: în perioada 10 aprilie-22 mai, vom oferi noi oportunități de voluntariat pentru natură și comunitate, în următoarele orașe/județe: București, Ilfov, Piatra Neamț, Iași, Botoșani și Brașov. Fiecare eveniment se va desfășura cu 25 de voluntari, pentru a respecta măsurile de siguranță și distanțare fizică aflate în vigoare. Odată ce pandemia va trece, pregătim noi acțiuni de amploare la care speram să ne fiți alături!
🙋 Acum, căutăm câte 25 de voluntari pentru fiecare locație, dar și mulți alții, care să ne ajute să descoperim acele zone, din aria localităților anunțate de mai sus, în care deșeurile sufocă natura.
❗ Vă invităm să ne ajutați să găsim locurile în care putem face curățenie. Ce locuri sufocate de deșeuri cunoști din București, Ilfov, Piatra Neamț, Iași, Botoșani și Brașov și vrei le să curățăm împreună?
📍 Așteptăm, printr-un mesaj, către pagina Act for Tomorrow sau printr-o postare în acest eveniment, poze din locul respectiv , menționând localitatea (una din cele în care vom organiza activități de ecologizare, în perimetrul anunțat mai sus ), precum și coordonatele sale geografice.
📝Pentru fiecare localitate vom alege una dintre locațiile propuse, care va fi curățată cu sprijinul voluntarilor, în cadrul acestui proiect. Pentru celelalte propuneri primite, ne luăm angajamentul să semnalăm situația prin sesizări oficiale Comisariatelor Județene ale Gărzii de Mediu.
📅 Calendarul acțiunilor de ecologizare și formularele de înscriere pentru voluntari vor fi disponibile în curând pe pagina de Facebook a Asociației Act for Tomorrow.

Details

Start:
April 10, 2021 @ 10:00 am
End:
May 22, 2021 @ 5:00 pm
Event Category:
Event Tags:
https://fb.me/e/94dSSLtrl

Organizer

Act for Tomorrow
View Organizer Website