Implică-te!

Hai în echipă!

Sunt două moduri prin care te poți alătura echipei noastre:

Primul, și cel mai simplu, este de a te alătura ca voluntar. Pentru a face acest lucru trimite-ne un email la voluntar@actfortomorrow.ro însoțit de motivația ta.

Al doilea mod prin care poți deveni parte a echipei ActForTomorrow este să urmărești anunțurile de locuri de muncă, atunci când avem posturi disponibile.

Echipa Act for Tomorrow se mărește!

Căutăm coleg/colegă Junior Graphic Designer care să facă parte din echipa Act for Tomorrow și să se implice alături de noi în dezvoltarea de noi proiecte și campanii, prin care construim o Românie mai verde și mai curată.

Ești la început de drum în lumea graficii și vrei să îți dezvolți competențele și în același timp să contribui la o lume mai verde? Ești prieten cu Photoshop-ul și Illustrator și vrei să ai ocazia să creezi conținut vizual de impact pentru campanii naționale de sustenabilitate? Ți-ar plăcea ca rezultatele muncii tale să fie nominalizate în cele mai importante competiții de comunicare din România?

Dacă ai răspuns Da! la aceste întrebări, înseamnă că locul tău e în echipa Act for Tomorrow.

Ne dorim un grafician junior care să aibă minim 1 an experiență în poziții relevante/internship-uri/ colaborări, care să creeze conținut vizual cât mai atractiv și eficient, prin care să comunice informații într-un mod în care inspiră și educă comunitatea și să își aducă aportul cu idei la brainstorming-urile făcute de echipa de comunicare.

Găsești aici fișa postului cu profilul candidatului pe care ni-l dorim.

❗Postul se desfășoară în regim full-time, iar activitatea se desfășoară la biroul nostru din București. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite-ne CV-ul tău și portofoliul tău până 05.12.2023, pe adresa contact@actfortomorrow.ro, cu subiectul Graphic Designer.

Dacă acest anunț nu prezintă interes pentru tine, dar știi pe cineva căruia i s-ar potrivi, ne-am bucura să dai de veste mai departe.

Echipa Act for Tomorrow se mărește!

Ne deschidem porțile și căutăm un nou coleg/colegă – Specialist Comunicare, care să ne ajute să spunem povestea Act for Tomorrow și să ducem mesajul nostru mai departe.

Îți place să scrii și ai mereu cuvintele la tine? Dacă te interesează subiectele de mediu sau cum funcționează sectorul nonguvernamental, dacă ești la curent cu trendurile de comunicare și ești dornic/ă să înveți lucruri noi alături de oameni mișto, atunci locul tău e în echipa noastră!

Iată aici câteva dintre principalele tale atribuții:
– Dezvoltarea și implementarea planurilor de comunicare pentru proiectele alocate;
– Crearea de conținut pentru proiectele alocate pentru canalele de comunicare: Facebook, Instagram, Linkedin, Newsletter;
– Redactare texte postări, articole site și comunicate de presă,
– Contribuție la dezvoltarea de campanii, concepte creative și realizarea de prezentări privind proiectele organizației;
– Monitorizarea atingerii rezultatelor de comunicare pentru proiectele alocate și realizarea rapoartelor de comunicare pentru acestea;
– Participarea la evenimente și comunicarea acțiunilor realizate de organizație;
– Elaborare de materiale grafice în Canva;
– Contribuție la dezvoltarea programului Start ONG, prin crearea de conținut, realizare de webinarii de comunicare și interacțiune cu asociațiile partenere.

Aici găsești toate atribuțiile și profilul candidatului pe care ni-l dorim: Fișă de post Specialist Comunicare

Postul se desfășoară în regim full-time, iar activitatea se desfășoară la biroul nostru din București și presupune deplasări periodice în țară. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite-ne CV-ul tău pe contact@actfortomorrow.ro, până pe 25 iunie 2023.

Echipa Act for Tomorrow se mărește!

Știți deja că echipa de comunicare joacă un rol cheie în asociația noastră. Că investim în oameni pentru a dezvolta și transforma în realitate cele mai creative proiecte și campanii de comunicare.

Așa că ne deschidem porțile și căutăm un nou coleg/colegă Specialist Comunicare, care să ne ajute să spunem povestea Act for Tomorrow și să ducem mesajul nostru mai departe.

Dacă îți place să scrii, ai mereu cuvintele la tine, iar din orice informație îți trece prin fața ochilor, poți extrage conținutul perfect pentru o postare pe social media, dacă ești la curent cu trendurile de comunicare și ești dornic/ă să înveți lucruri noi alături de oameni mișto, atunci locul tău e în echipa noastră!

Iată aici câteva dintre principalele tale atribuții:

 • Creare de conținut relevant pentru canalele de comunicare ale organizației: Facebook, Instagram, Linkedin;
 • Redactare de texte postări, articole pentru site/ blog;
 • Contribuție la realizarea calendarelor editoriale săptămânale ale canalelor de comunicare ale asociației;
 • Crearea și distribuirea materialelor de comunicare (Newslettere, comunicate de presă, etc.) aferente evenimentelor și proiectelor organizației;
 • Realizare de campanii de promovare plătite pe rețelele sociale (Ads);
 • Implementarea strategiilor de comunicare și a planurilor de comunicare a proiectelor alocate;
 • Participarea și comunicarea evenimentelor realizate de organizație;
 • Contribuție la dezvoltarea de campanii, concepte creative și realizarea de prezentări privind proiectele organizației;

Aici găsești toate atribuțiile și profilul candidatului pe care ni-l dorim.

Postul se desfășoară în regim full-time, iar activitatea se desfășoară la biroul nostru din București. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite-ne CV-ul tău pe contact@actfortomorrow.ro, până pe 25 iunie 2023.

Echipa Act for Tomorrow se mărește! Căutăm colegi pentru rolurile de

 • Coordonatorul proiectelor de mediu și educație ecologică căutat este o persoană cu bune abilități organizatorice, care oferă suport și îndrumare în programele adresate școlilor și companiilor, le facilitează sesiuni de formare și gestionează comunicarea cu voluntarii și ONG-urile partenere. Vezi fișa postului 
 • Coordonatorul de comunicare este o persoană organizată, pasionată de comunicare, cu bune abilități de coordonare. Rolul coordonatorului este de a coordona implementarea strategiei de comunicare a organizației și a proiectelor noastre, precum și de a coordona echipa de comunicare a asociației. Vezi fișa postului
 • Specialistul în organizare de evenimente este o persoană atentă la detalii, care va coordona proiectele asociației privind colectarea separată a deșeurilor în cadrul festivalurilor și evenimentelor partenere, va planifica și asigura necesarul logistic și va coordona voluntarii din aceste proiecte. Este disponibil pentru deplasări și deține permis de conducere. Este rolul perfect pentru oricine își dorește ca locul de muncă să îl ducă la cele mai tari festivaluri și evenimente din țară, unde să îmbine distracția cu grija pentru mediu. Vezi fișa postului. 
 • Asistentul de logistică este o persoană activă care dorește să crească alături de noi, având rolul principal de asigurarea materialelor logistice necesare implementării evenimentelor și proiectelor desfășurate de organizație prin menținerea unei evidențe clare a stocurilor, realizarea achizițiilor materialelor necesare și gestionarea documentelor legale aferente activității. Este disponibil pentru deplasări și deține permis de conducere. Vezi fișa postului
 • Asistentul de proiecte dorit are atenție la detalii și asigură suportul administrativ și logistic al    proiectelor asociației, participă și oferă sprijin pentru organizarea evenimentelor asociației, este disponibil pentru deplasări și deține permis de conducere. Vezi fișa postului. 
 • Dacă unul dintre posturi se potrivește profilului tău și ți-ar plăcea să faci parte din echipa noastră, trimite-ne CV-ul tău pe contact@actfortomorrow, până pe 26 aprilie 2023.

 • Echipa Act for Tomorrow se mărește! Căutăm colegi pentru rolurile de Facilitator sesiuni de formare și Asistent de proiecte.
 • 2023 a adus numeroase noi proiecte și provocări pentru asociația noastră, așadar lansăm oportunitatea pentru două persoane de a lucra cu noi și de a ne oferi sprijinul în programele și campaniile derulate.
 • Asistentul de proiecte va asigura suportul administrativ și logistic al proiectelor asociației, va participa și va oferi sprijin pentru organizarea evenimentelor asociației și va monitoriza activitățile. Vezi aici prinicipalele responsabilități și profilul pe care îl căutăm.
 • Facilitatorul sesiunilor de formare va oganiza și livra traininguri/sesiuni de formare în domeniul protecției mediului pentru cadre didactice, elevi și angajați din companii, și în domenii precum comunicare, managementului resurselor umane, management de proiect, scriere de proiecte și va dezvolta metodologiile și conținutului sesiunilor de formare. Vezi aici prinicipalele responsabilități și profilul pe care îl căutăm.
 • Trimite-ne CV-ul tău până pe contact@actfortomorrow.ro până pe 10 martie 2023.

 •  Căutăm Responsabil Comunicare pentru Start ONG
 • Te consideri o persoană cu inițiativă, creativă și cu experiență cu lucrul într-un ONG?Suntem în căutarea unei colege sau a unui coleg care să se alăture echipei noastre, în rolul de Responsabil Comunicare al programului Start ONG.
 • Ne dorim o persoană proactivă, familiarizată cu lumea ONG-urilor, care va realiza activități de comunicare ale programului și care va oferi sprijin ONG-urilor din comunitatea noastră pentru comunicarea proiectelor finanțate, ajutându-le astfel să se dezvolte.
 • Te așteptăm în echipa Start ONG. Fișa de post o regăsești aici.
 • Rolul este full-time, la sediul nostru din București.
 • Trimite-ne CV-ul tău pe adresa contact@actfortomorrow.ro, până la data de 15.02.2023. Te așteptăm!

 • Echipa Act for Tomorrow se mărește!
 • Dorești să contribui la creșterea suprafețelor împădurite din România, să pui bazele unor noi păduri urbane prin care creștem suprafețele de spațiu verde din orașe, ai studii în domeniul silviculturii sau ești la început de drum în domeniu și vrei să faci parte dintr-o echipă energică, preocupată de grija pentru mediu?
 • Căutăm noi colegi pentru rolurile de Coordonator Plantări, Inginer Silvic și Asistent Silvic care să ne ajute să punem noi păduri pe harta României, să le întreținem pe cele existente și să ne ofere sprijinul în organizarea evenimentelor de voluntariat.
 • Coordonatorul de Plantări  asigură coordonarea, monitorizarea implementării și raportarea către finanțatori a programelor de plantare. Vezi aici prinicipalele responsabilități și profilul pe care îl căutăm.
 • Inginerul Silvic pe care-l căutăm va realiza activitățile necesare pentru înființarea de noi corpuri de pădure, va monitoriza și coordona lucrările de întreținere la pădurile plantate. Vezi aici prinicipalele responsabilități și profilul pe care îl căutăm.
 • Asistentul Silvic dorit este student sau absolvent de Silvicultură/Horticultură și va ajuta la înființarea de noi corpuri de pădure și la monitorizarea acestora sub coordonarea inginerilor silvici. Vezi aici prinicipalele responsabilități și profilul pe care îl căutăm.
 • Pozițiile deschise se potrivesc atât persoanelor la început de drum în domeniul silviculturii, cât și celor care au experiență, care locuiesc în București, numitorul comun fiind dorința de a învăța și respectul față de natură.
 • Trimite-ne CV-ul tău până pe 14.02.2022 pe contact@actfortomorrow.ro.
 • Dacă știi pe cineva cu studii sau experiență în silvicultură, trimite-i anunțul acesta.

 • Echipa Act for Tomorrow se mărește!
 • Căutăm coleg/colegă Junior Graphic Designer care să facă parte din echipa Act for Tomorrow și să se implice alături de noi în dezvoltarea de noi proiecte și campanii, prin care construim o Românie mai verde și mai curată.
 • Ești la început de drum în lumea graficii și vrei să îți dezvolți competențele și în același timp să contribui la o lume mai verde? Ești prieten cu Photoshop-ul și Illustrator și vrei să ai ocazia să creezi conținut vizual de impact pentru campanii naționale de sustenabilitate? Ți-ar plăcea ca rezultatele muncii tale să fie nominalizate în cele mai importante competiții de comunicare din România?
 • Dacă ai răspuns Da! la aceste întrebări, înseamnă că locul tău e în echipa Act for Tomorrow.
 • Ne dorim un grafician junior care să aibă minim 1 an experiență în poziții relevante/internship-uri/ colaborări, care să creeze conținut vizual cât mai atractiv și eficient, prin care să comunice informații într-un mod în care inspiră și educă comunitatea și să își aducă aportul cu idei la brainstorming-urile făcute de echipa de comunicare.
 • Aici găsești toate atribuțiile și profilul candidatului pe care ni-l dorim: link
 • Postul se desfășoară în regim full-time, iar activitatea se desfășoară la biroul nostru din București. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite-ne CV-ul și portofoliul tău până 5.12.2021, pe adresa contact@actfortomorrow.ro, cu subiectul Graphic Designer.
 • Dacă acest anunt nu prezintă interes pentru tine, dar știi pe cineva căruia i s-ar potrivi, ne-am bucura să dai de veste mai departe.

Sezonul de plantare se apropie cu pași repezi, așa că ne deschidem porțile și căutăm un nou coleg/colegă care să coordoneze programele de plantare implementate de asociația noastră.

Dacă îți dorești ca prin munca ta să contribui la creșterea suprafeței de păduri din țara noastră, ai experiență de minim 2 ani în poziții de coordonare, în sectorul ONG sau în mediul privat, ai permis de conducere și ești disponibil pentru deplasări pe teren, atunci locul tău este în echipa noastră!

Iată care vor fi principalele tale responsabilități:
– vei asigura coordonarea, monitorizarea implementării și raportarea către finanțatori a programelor de plantare desfășurate de Act for Tomorrow;
– vei coordona evenimentele de voluntariat care au scopul înființării de noi corpuri de pădure;
– vei realiza vizite de monitorizare la pădurile plantate și la lucrările de întreținere;
– vei identifica noi suprafețe unde se pot realiza acțiuni de împădurire și vei menține relația cu instituțiile publice locale din aceste comunități;
– vei gestiona relația cu furnizorii;
– vei asigura și gestiona materialele necesare proiectului;
Postul se desfășoară în regim full-time, iar activitatea se desfășoară la biroul nostru din București în proporție de 50%, iar 50% este considerată a fi muncă de teren – deplasări + evenimente de plantare.
Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite-ne CV-ul tău și o scurtă scrisoare de motivație, până pe 31 octombrie 2022, pe adresa contact@actfortomorrow.ro.

Fișă de post disponibilă aici.

Deschidem porțile și căutăm noi colegi, care să facă parte din echipa Act for Tomorrow, să se implice alături de noi în dezvoltarea de noi proiecte și campanii și să ne ajute să ducem mesajul nostru mai departe.

Dacă îți dorești ca prin munca ta să transformi în fiecare zi lumea într-un loc mai bun pentru generațiile viitoare, atunci locul tău este în echipa noastră!

Căutăm noi colegi pentru următoarele roluri:

Specialist Comunicare: Ai mereu cuvintele la tine, iar din orice informație îți trece prin fața ochilor poți extrage conținutul perfect pentru o postare în social media? Vezi aici prinicipalele resposabilități și profilul pe care îl căutăm.

Project manager: Organizarea și capacitatea de coordonare sunt două dintre punctele tale forte și vrei ca prin munca pe care o faci zi de zi să contribui la un mediu mai curat? Vezi aici prinicipalele resposabilități și profilul pe care îl căutăm

Dacă te regăsești în descrierile unuia dintre posturile deschise, trimite-ne CV-ul tău până marți, 16.08.2022, pe adresa contact@actfortomorrow.ro. Nu uita să specifici în subiect pentru care dintre posturi aplici.

Alătură-te ca voluntar

Dacă îți plac proiectele noastre și vrei să te alături ca voluntar, trimite-ne un email pe adresa voluntar@actfortomorrow.ro.

Donează

Susține-ne și contribuie la dezvoltarea unei lumi mai bune, mai responsabile și mai curate chiar și de acasă:

Redirecționează 20% din impozitul pe profit datorat statului și susține activitatea Act for Tomorrow!

20% din impozitul pe profit datorat statului înseamnă mai mult decât un procent într-o statistică, înseamnă ajutor pentru noi în misiunea noastră de a planta noi păduri, a curăța deșeurile din ape, a proteja biodiversitatea, a preveni și a combate poluarea și de a construi o țară cu mai puține deșeuri.

Stă în puterea ta să alegi unde dorești să redirecționezi această sumă. Numai cu ajutorul și sprijinul tău putem duce mai departe povestea în care credem și căreia ne dedicăm în totalitate. Deși pare un gest mic, acesta poate face diferența între un lac murdar și unul curățat de deșeuri, între un teren neîngrijit și o nouă pădure plantată, între un viitor mai poluat și unul mai verde și mai sustenabil.

Cum te poți implica?

Există două metode foarte simple de a ne susține.

 1. Poți alege să redirecționezi 20% din impozitul pe profit datorat statului de către compania pe care o reprezinți. Conform Codului Fiscal, această facilitate permite companiilor să aleagă către cine să se îndrepte acest procent din impozitul care oricum ar fi ajuns la stat. Practic, tu poți alege să sprijini cauza în care crezi cel mai mult. Care sunt pașii?
 • Descarcă și completează contractul de sponsorizare, disponibil aici.
 • Trimite contractul de sponsorizare completat pe adresa de mail contact@actfortomorrow.ro.
 • Virează banii în contul asociației până la data de 31 decembrie 2023. Contul asociației: IBAN RO12BTRLRONCRT0472746401, deschis la Banca Transilvania.
 1. Poți completa formularul 177 prin care ANAF va redirecționa către asociația noastră diferența de sponsorizare până la plafonul maxim (20%), rămasă nealocată în anul 2022. Dacă în anul 2022 nu ați atins pragul maxim de sponsorizare din impozitul pe profit, conform Ordinului 1679/2022, puteți completa, până la 25 decembrie 2023, declarația 177. Procedura este ușoară:

– Descarcă și completează contractul de sponsorizare între companie și organizația noastră, disponibil aici.

– Menționează suma exactă în contract.

– Descarcă și completează declarația 177 cu aceeași sumă menționată și în contractul de sponsorizare.

– Depune la ANAF, prin mijloacele electronice de transmitere la distanță, declarația 177. După procesare și verificare, în termen de 45 de zile, ANAF va vira către asociația noastră suma menționată.

Mulțumim!

Redirecționează 3.5% și contribuie alături de Act for Tomorrow la protejarea mediului!

Dacă te numeri printre membrii comunității Act for Tomorrow, dacă ai fost la măcar unul dintre evenimentele noastre de voluntariat și ți-a plăcut, sau dacă ne urmărești pe Facebook sau Instagram și îți place ce comunicăm, atunci acest mesaj este pentru tine.

În ultimii 4 ani, am clădit o adevărată comunitate de oameni pasionați de fapte bune și implicare. De la an la an, am încercat să vă oferim noi experiențe de voluntariat de calitate, prin care nu doar că ne aducem contribuția la protejarea mediului, ci ne conectăm cu oameni care ne inspiră și ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Fie că este vorba despre plantări, ecologizări sau activități prin care creștem gradul de conștientizare cu privire la obiceiurile ecologice, căutăm mereu modalități de a avea un impact pozitiv în comunitate.

Credem că a rămâne informat și a fi inspirat sau motivat să acționezi sunt două lucruri care merg mână în mână, de aceea suntem mereu în căutarea celor mai recente știri de mediu, pe care să le aducem către voi. Și, desigur, nu încetăm niciodată să visăm la un viitor mai bun, așa că lucrăm constant la a dezvolta proiecte inovatoare, care să răspundă problemelor de mediu din România.

Îți mulțumim că ai făcut parte din călătoria noastră de până acum. Ne poți susține în continuare și prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit către asociația noastră, pe platforma Redirectioneaza.ro. Durează mai puțin de 2 minute și ne-ar ajuta să ne continuăm munca făcută din dragoste pentru natură și un mediu mai curat.

Dacă ești persoană juridică, redirecționează 20%

din impozitul pe profit datorat statului

Pași necesari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Donează prin transfer bancar

direct în contul Asociației Act For Tomorrow

Detalii necesare

NUME BENEFICIAR:
BANCA:
IBAN: