Implică-te!

Hai în Echipă

Specialist Comunicare și Sustenabilitate

Căutăm coleg/colegă Specialist comunicare în domeniul sustenabilității care să facă parte din echipa Act for Tomorrow și să se implice alături de noi în dezvoltarea de noi proiecte și campanii, prin care construim o Românie mai verde și mai curată.

Ești pasionat de sustenabilitate, ecologie sau protecția mediului și ești la curent cu toate noutățile din aceste domenii? Îți place să scrii și ai mereu cuvintele la tine? Îți dorești să-ți transformi pasiunea într-un loc de muncă prin care să aduci un impact pozitiv asupra mediului și să te bucuri de rezultatele muncii tale în fiecare zi?

Dacă ai experiență în aceste domenii sau ești la început de drum și dorești ca ce scrii tu să contribuie la o lume mai verde, atunci locul tău este în echipa Act for Tomorrow!

 Aici găsești toate atribuțiile și profilul candidatului pe care ni-l dorim:  

Postul se desfășoară în regim full-time, iar activitatea se desfășoară la biroul nostru din București. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite-ne CV-ul tău și portofoliul tău pe adresa contact@actfortomorrow.ro, cu subiectul Specialist comunicare în domeniul sustenabilității.

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa contact@actfortomorrow.ro până pe 24 mai 2024.


Specialist Comunicare START ONG

Ești o persoană cu inițiativă, creativă, familiarizată cu lumea ONG-urilor? Suntem în căutarea unei colege sau a unui coleg care să se alăture echipei noastre, în rolul de Specialist Comunicare al programului Start ONG. Ne dorim o persoană proactivă, la curent cu trendurile din social media, cu dorința de a dezvolta idei noi, care va realiza activități de comunicare ale programului și care va oferi sprijin ONG-urilor din comunitatea noastră pentru comunicarea proiectelor finanțate, ajutându-le astfel să se dezvolte.

 Aici găsești toate atribuțiile și profilul candidatului pe care ni-l dorim: 

Postul se desfășoară în regim full-time, iar activitatea se desfășoară la biroul nostru din București. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite-ne CV-ul tău pe contact@actfortomorrow.ro, până pe 24 mai 2024.


Responsabil Organizare Evenimente

Ești persoana care nu ratează niciun detaliu când vine vorba de organizare de evenimente și ți-ar plăcea ca prin munca ta să organizezi evenimente prin care să aduci laolaltă mii de oameni, care vor să contribuie la o Românie mai verde și mai curată? Atunci locul tău este în echipa noastră!

Căutăm un nou coleg pentru postul de Responsabil organizare evenimente, care să ne sprijine să organizăm cele mai tari experiențe de voluntariat pentru comunitatea noastră.

Aici găsești toate atribuțiile și profilul candidatului pe care ni-l dorim: 

Postul se desfășoară în regim full-time, iar activitatea se desfășoară la biroul nostru din București. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, 𝘁𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁𝗲-𝗻𝗲 𝗖𝗩-𝘂𝗹 𝘁𝗮̆𝘂 𝗽𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁@𝗮𝗰𝘁𝗳𝗼𝗿𝘁𝗼𝗺𝗼𝗿𝗿𝗼𝘄.𝗿𝗼, 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗽𝗲 𝟮𝟰 𝗺𝗮𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟰.Fii primul care află despre oportunitățile noastreDacă îți place ceea ce facem și îți dorești să fii alături de noi la următoarele evenimente, pe newsletter poți afla primul care sunt oportunitățile de voluntariat pe care le-am pregătit pentru voi.


Abonează-te la newsletter

De asemenea, 


Dacă îți plac proiectele noastre și vrei să te alături ca voluntar, trimite-ne un email pe adresa voluntar@actfortomorrow.ro.


Donează


Susține-ne și contribuie la dezvoltarea unei lumi mai bune, mai responsabile și mai curate chiar și de acasă:

Redirecționează 20% din impozitul pe profit datorat statului și susține activitatea Act for Tomorrow!

20% din impozitul pe profit datorat statului înseamnă mai mult decât un procent într-o statistică, înseamnă ajutor pentru noi în misiunea noastră de a planta noi păduri, a curăța deșeurile din ape, a proteja biodiversitatea, a preveni și a combate poluarea și de a construi o țară cu mai puține deșeuri.

Stă în puterea ta să alegi unde dorești să redirecționezi această sumă. Numai cu ajutorul și sprijinul tău putem duce mai departe povestea în care credem și căreia ne dedicăm în totalitate. Deși pare un gest mic, acesta poate face diferența între un lac murdar și unul curățat de deșeuri, între un teren neîngrijit și o nouă pădure plantată, între un viitor mai poluat și unul mai verde și mai sustenabil.

Cum te poți implica?

Există două metode foarte simple de a ne susține.

1. Poți alege să redirecționezi 20% din impozitul pe profit datorat statului de către compania pe care o reprezinți. Conform Codului Fiscal, această facilitate permite companiilor să aleagă către cine să se îndrepte acest procent din impozitul care oricum ar fi ajuns la stat. Practic, tu poți alege să sprijini cauza în care crezi cel mai mult. Care sunt pașii?

  • Descarcă și completează contractul de sponsorizare, disponibil aici ​​​
  • Trimite contractul de sponsorizare completat pe adresa de mail contact@actfortomorrow.ro.
  • Virează banii în contul asociației până la data de 31 decembrie 2024. Contul asociației: IBAN RO12BTRLRONCRT0472746401, deschis la Banca Transilvania.

2. Poți completa formularul 177 prin care ANAF va redirecționa către asociația noastră diferența de sponsorizare până la plafonul maxim (20%), rămasă nealocată în anul 2022. Dacă în anul 2023 nu ați atins pragul maxim de sponsorizare din impozitul pe profit, conform Ordinului 1679/2022, puteți completa, până la 25 decembrie 2024, declarația 177. Procedura este ușoară:

– Descarcă și completează contractul de sponsorizare între companie și organizația noastră, disponibil aici 

– Menționează suma exactă în contract.

– Descarcă și completează declarația 177 cu aceeași sumă menționată și în contractul de sponsorizare.

– Depune la ANAF, prin mijloacele electronice de transmitere la distanță, declarația 177. După procesare și verificare, în termen de 45 de zile, ANAF va vira către asociația noastră suma menționată.

Mulțumim!Redirecționează 3.5% și contribuie alături de Act for Tomorrow la protejarea mediului!


Dacă te numeri printre membrii comunității Act for Tomorrow, dacă ai fost la măcar unul dintre evenimentele noastre de voluntariat și ți-a plăcut, sau dacă ne urmărești pe Facebook sau Instagram și îți place ce comunicăm, atunci acest mesaj este pentru tine.

În ultimii 4 ani, am clădit o adevărată comunitate de oameni pasionați de fapte bune și implicare. De la an la an, am încercat să vă oferim noi experiențe de voluntariat de calitate, prin care nu doar că ne aducem contribuția la protejarea mediului, ci ne conectăm cu oameni care ne inspiră și ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Fie că este vorba despre plantări, ecologizări sau activități prin care creștem gradul de conștientizare cu privire la obiceiurile ecologice, căutăm mereu modalități de a avea un impact pozitiv în comunitate.

Credem că a rămâne informat și a fi inspirat sau motivat să acționezi sunt două lucruri care merg mână în mână, de aceea suntem mereu în căutarea celor mai recente știri de mediu, pe care să le aducem către voi. Și, desigur, nu încetăm niciodată să visăm la un viitor mai bun, așa că lucrăm constant la a dezvolta proiecte inovatoare, care să răspundă problemelor de mediu din România.

Îți mulțumim că ai făcut parte din călătoria noastră de până acum. Ne poți susține în continuare și prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit către asociația noastră, pe platforma Redirectioneaza.ro. Durează mai puțin de 2 minute și ne-ar ajuta să ne continuăm munca făcută din dragoste pentru natură și un mediu mai curat.