CorporACT

Prin programul CorporACT organizăm activități de voluntariat adresate angajaților din companiile partenere.


Ecologizare BRD Groupe Societe Generale în Pădurea Snagov


Partenerii de la BRD Groupe Societe Generale s-au alăturat misiunii asociației noastre de a construi o lume cu mai puține deșeuri și timp de o zi au curățat deșeurile aruncate în mod iresponsabil în mijlocul pădurii Snagov.

22 de angajați BRD din departamente precum comunicare, IT și achiziții au strâns împreună peste 70 de saci cu deșeuri PET, sticlă și doze de aluminiu dar și cauciucuri de mașină, piese de mobilier din plastic, prelate și covoare, rame de tablouri și chiar și o labă de scafandru.


Training pentru angajații Epam România


50 de angajați Epam România au participat în iulie 2022 la un workshop organizat de noi în cadrul #PlasticFreeJuly. Dintre subiectele atinse se numără istoria recentă a plasticului și cantitatea de enormă de plastic folosită zilnic la nivel mondial, acțiunile concrete prin care putem diminua consumul de plastic prin refuzare, reutilizare, reducere, reparare și ultimul pas, reciclare și alternativele durabile la produsele de plastic care există în viața noastră zilnic.


Ecologizare NTT Ltd. Pădurea Snagov


Partenerii noștri de la  NTT Ltd., au decis că drumul către sustenabilitate și responsabilitate socială începe cu fiecare dintre noi.

Înarmați cu saci de gunoi, mănuși de protecție, conștiinciozitate, și dorința de mai bine, 70 de voluntari, angajați ai NTT LTD, au reușit să curețe Pădurea Snagov de deșeurile aruncate iresponsabil, care poluau zona, respectând totodată toate măsurile de siguranță, igienă și distanțare fizică. După 6 ore de muncă și 158 saci de deșeuri colectate, însumând în total 1.264 kg,  pădurea a putut respira din nou și a redevenit un loc al relaxării și al aerului curat


Plantare Cognyte


În noiembrie 2021 am avut alături de noi la acțiunile de plantare de la Brazi echipa Cognyte. Aceștia au ales să schimbe rândurile de cod, cu rândurile din comuna Brazi, unde au plantat puieți de stejari, frasini, ulmi, tei și sălcioare.  39 de voluntari inimoşi au reușit să planteze în aproximativ 4 ore, peste 700 de puieți la prima lor acţiune de voluntariat