Implică-te!

Hai în echipă!

Sunt două moduri prin care te poți alătura echipei noastre:

Primul, și cel mai simplu, este de a te alătura ca voluntar. Pentru a face acest lucru trimite-ne un email la voluntar@actfortomorrow.ro însoțit de motivația ta.

Al doilea mod prin care poți deveni parte a echipei ActForTomorrow este să urmărești anunțurile de locuri de muncă, atunci când avem posturi disponibile.

Deschidem porțile și căutăm noi colegi, care să facă parte din echipa Act for Tomorrow, să se implice alături de noi în dezvoltarea de noi proiecte și campanii și să ne ajute să ducem mesajul nostru mai departe.

Dacă îți dorești ca prin munca ta să transformi în fiecare zi lumea într-un loc mai bun pentru generațiile viitoare, atunci locul tău este în echipa noastră!

Căutăm noi colegi pentru următoarele roluri:

Specialist Comunicare: Ai mereu cuvintele la tine, iar din orice informație îți trece prin fața ochilor poți extrage conținutul perfect pentru o postare în social media? Vezi aici prinicipalele resposabilități și profilul pe care îl căutăm.

Project manager: Organizarea și capacitatea de coordonare sunt două dintre punctele tale forte și vrei ca prin munca pe care o faci zi de zi să contribui la un mediu mai curat? Vezi aici prinicipalele resposabilități și profilul pe care îl căutăm

Dacă te regăsești în descrierile unuia dintre posturile deschise, trimite-ne CV-ul tău până marți, 16.08.2022, pe adresa contact@actfortomorrow.ro. Nu uita să specifici în subiect pentru care dintre posturi aplici.

Echipa Act for Tomorrow se mărește. Dacă îți dorești ca prin munca ta să transformi în fiecare zi lumea într-un loc mai bun pentru generațiile viitoare, atunci locul tău este în echipa noastră.

Căutăm noi colegi pentru următoarele roluri:

Specialist organizare evenimente – Aplică dacă ți-ar plăcea ca locul tău de muncă să te ducă la cele mai tari festivaluri și evenimente din țară, unde să îmbini distracția cu grija pentru mediu. Sau dacă ești persoana care nu ratează niciun detaliu când vine vorba de organizare de evenimente și ți-ar plăcea ca prin munca ta să organizezi evenimente prin care să aduci laolaltă mii de oameni, care vor să contribuie la o Românie mai verde și mai curată.
Vezi aici prinicipalele resposabilități și profilul pe care îl căutăm.

Specialist sustenabilitate și protecția mediului – Ești pasionat de ecologie, protecția mediului sau sustenabilitate și ești la curent cu toate noutățile în aceste domenii și îți dorești să îți transformi pasiunea într-un loc de muncă prin care să aduci un impact pozitiv asupra mediului și să te bucuri de rezultatele muncii tale în fiecare zi? Atunci ești omul potrivit pentru echipa noastră!
Vezi aici prinicipalele resposabilități și profilul pe care îl căutăm

Trimite-ne CV-ul tău până pe 3 mai 2022 pe adresa contact@actfortomorrow.ro, specificând rolul pentru care aplici.

Alătură-te ca voluntar

Dacă îți plac proiectele noastre și vrei să te alături ca voluntar, trimite-ne un email pe adresa voluntar@actfortomorrow.ro.

Donează

Susține-ne și contribuie la dezvoltarea unei lumi mai bune, mai responsabile și mai curate chiar și de acasă:

Dacă ești persoană fizică, redirecționează 3.5%

din impozitul pe venit datorat statului

Pași necesari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Dacă ești persoană juridică, redirecționează 20%

din impozitul pe profit datorat statului

Pași necesari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Donează prin transfer bancar

direct în contul Asociației Act For Tomorrow

Detalii necesare

NUME BENEFICIAR:
BANCA:
IBAN: