Banca de Resurse


Parteneri: Globalworth, P&G Romania, Heidelberg Cement, Konica Minolta

Descriere: Prin Programul Banca de Resurse promovăm economia circulară și salvăm resurse precum mobilă, haine, jucării și alte obiecte, oferindu-le o nouă viață. Le recondiționăm, iar apoi le oferim comunităților care au cea mai mare nevoie de ele.

Rezultate:

  • 74.800 kg haine donate
  • 7.029 beneficiari donații
  • 1.450 piese de mobilier salvat și donat
  • 45 de laptopuri donate

Beneficiari: Asociația pentru Valori în Educație; Școala Jilava; Centrul de Tineret Bacău; Consiliul Tinerilor Instituționalizați; Ajungem Mari.

Școala Gimnazială Nr. 2 Jilava


Descriere: În octombrie 2019, alături de Asociația Pentru Valori În Educație și Fundația Orange, le-am oferit celor 210 elevi din comuna Jilava un cabinet de consiliere psihologică și o sală de pregătire suplimentară la limba română și matematică, renovate și dotate modern.

Atelierele vin în sprijinul elevilor din zonă – peste 50% dintre aceștia se confruntă cu analfabetism funcțional și probleme sociale și familiale. Asociația noastră a acoperit necesarul de mobilier, acesta fiind donat de către Globalworth România.


Centrul de Tineret Bacău


Descriere: Dulapuri, mese și scaune – acesta a fost cadoul Act for Tomorrow pentru Centrul de Tineret Bacău, un proiect dezvoltat de Federația Tinerilor din Bacău. Ne-am bucurat că am putut sprijini dezvoltarea de noi centre comunitare de tineret, pe care le considerăm esențiale ca locuri unde tinerii se implică în proiecte de dezvoltare a orașelor, ca spații pentru transformarea viitorului tinerilor și al generațiilor ce urmează, în care nevoile și problemele tinerilor pot fi rezolvate.


Centrul de dezvoltare a deprinderilor de viață independentă, sector 3, București


Descriere: În decembrie 2019 am susținut dezvoltarea primului Centru pentru dezvoltarea deprinderilor de viață independentă pentru copiii și tinerii abandonați și instituționalizați din România, dezvoltat de partenerii noștri de la Consiliul Tinerilor Instituționalizați. Am oferit tinerilor instituționalizați mobilierul necesar pentru dotarea noului spațiu care îi va găzdui.